Terrorlista

Usa har en, EU har en samt FN har en. Detta fenomen verkar vara en fluga och sånt gillar ju jag, flugor alltså, så jag väljer att slå följe. Vi i Sverige har haft en anfallsformation med på dessa listor. Dessa gentlemän är Abdirisak Aden, Yusuf Ahmed Ali och Abdulaziz Ali. De är inte misstäknta för något brott i Sverige och det finns heller ingen bevsining mot dem. Trots det så har de varit svartlistade av staternas stasi.

Min terrorlista består av några aktuella skitstövlar och några mindre aktuella .

På plats nummer ett har vi:

Isabella Löwengrip
Hon döljs bakom pseudonymen "Blondinbella" och detta kan tolkas som att hon inte bara är en skitstövel utan också vill uppfattas som en. Det är ju skitbra att hon tjänar pengar redan som snorunge och att hon klarar av att försörja sig själv. Hon hjälper ju unga tjejer att välja vilket smink dem ska använda och vilken väska dem ska köpa. Hon är ju en jättebra förebild och det är ju ingen som tar illa upp när de inte har råd att köpa den där väskan eller den där jackan. Om så är fallet så är det ju inte hennes fel iallafall. Hon påstår att hon skriver om mode men det är för fan inte mode att gå till de dyraste affärerna och köpa de dyraste sakerna som någon annan bestämt är mode. Nej du blondinbella, skaffa dig ett liv och nu när så många läser din blogg, gör något bra av situationen och påverka på ett bra sätt istället.

Nummer två på listan redovisas i morgon. Tills dess uppmanar jag samtilga till att göra en alldeles egen terrorlista. Mer terror åt folket
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0